top of page

Sommarkrokk 2020

Oppdatert: 12. sep. 2020

Den 23. august samlet store og små seg, nok en gang, for å ta del i årets begivenhet. 10 lag skulle kjempe om å få tittelen som karmøymestere i krokket. Det kom spillere fra både sør og vest, samt skuelystne supportere.


I pulje 1 overrasket BMW-ane stort ved å knuse Oppdrettsanlegget, mens høydepunktet i pulje 2 var da Jan Inge fra Stabburet presterte å bli røver på første runde mot BIS-laget! I semi-finalene bler oppgjørene slik: Oppdrettsanlegget mot Stabburet, og Champions 2019 mot BMW-ane. Etter 45 spennende minutter var resultatene klare; Champions 2019 hadde slått BMW-ane og var nå klare for sin tredje finale i Sommarkrokk, mens Oppdrettsanlegget hadde slått Stabburet med 1 bøyle(!)


Finalen startet med spenning fra første stund og begge lag holdt et stabilt høyt nivå, helt til Champions rykket fra og tok en solid ledelse. Etter 25 minutter kom Oppdrettsanlegget overfor et vanskelig valg! Sindre Olsen var blitt røver og de hadde nå en sjanse til å pinne ham ferdig. Etter noen uenigheter falt avgjørelsen på å satse alt og pinne ham ferdig.


Med dette var Champions noe amputert og måtte klare seg med to spillere, som forøvrig var nære røver-status selv. Med 10 minutter igjen ble kampen til et virr-varr at pinningsforsøk som gikk i vasken, Champions hadde mulighet til å sikre seieren opptil flere ganger, da det bare skulle én pinning til for å vinne. Men etter endt finale var det Oppdrettsanlegget som kunne kalle seg Sommarkrokk-vinnere og Karmøymestere i krokket. Vi gratulerer!


106 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Lagliste Sommarkrokk 2023!

Sommarkrokk nærmer seg for alvor og vi gleder oss! Det er lenge siden vi har hatt så mange påmeldte lag, hvilket gjør seier desto mer prestisjetungt! Her kommer da lagliste for 2023 i tilfeldig rekkef

Comments


bottom of page